Ons aanbod

Ons aanbod is gericht op het begeleiden en opvoeden van kinderen en jongeren. Dit doen we op de meest diverse manieren en vanuit de meest diverse locaties in Vlaanderen. Ons aanbod is gericht op opvoeding en alle factoren en contexten, die dit proces beïnvloeden. Als Jeugdhulp Don Bosco bieden wij daarbij een kwaliteitsvolle zorg en ondersteuning aan kinderen, jongeren en hun context die in een problematische of verontrustende situatie leven. 

VZW Jeugdhulp Don Bosco Vlaanderen organiseert zo een divers hulpaanbod voor honderden kinderen en jongeren in een problematische leefsituatie over heel Vlaanderen. Dit aanbod vertaalt zich onder andere in modules verblijf, contextbegeleiding met diverse intensiteiten, contextbegeleiding autonoom wonen, dagbegeleiding in groep, ... . 

Aanvullend organiseren we ook begeleidingstrajecten voor jongeren met een problematische school- of werksituatie. Elders op deze website kan u op een overzichtelijke manier per provincie te weten komen welke werkingen we hebben.

Door op onderstaande afbeelding te klikken, krijgt u een beknopt beeld van welke voorziening en diensten er allemaal actief zijn binnen Jeugdhulp Don Bosco Vlaanderen