Giften

Wilt u onze werking ondersteunen? Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via een gift, via sponsoring of via concrete hulp aan één van onze activiteiten …  

Jeugdhulp Don Bosco Vlaanderen vzw biedt in allerlei vormen hulp en steun aan kwetsbare kinderen en jongeren. Samen met ouders, familieleden of voogden bouwen we aan de leefwereld en toekomst van deze jongeren. Wij proberen met beperkte middelen een kwaliteitsvolle werking uit te bouwen in onze verschillende afdelingen. We zijn actief over heel Vlaanderen en ondersteunen en begeleiden elk jaar honderden kinderen en hun gezinnen. De subsidiëring voor onze werkingen is vaak beperkt. Er zijn zoveel dingen die we voor onze jongeren nog méér willen doen. Dit gaat vaak over gewone dingen en die kleine extraatjes die zij zich vaak niet kunnen veroorloven, maar het gaat evengoed over de pedagogische en persoonlijke omkadering en begeleiding die we hen willen aanbieden.

Daarom hopen we heel graag op uw steun. En zijn we heel dankbaar voor elke gift. Hoe klein of groot uw gift ook is, het maakt sowieso een verschil.
Weet ook dat een gift boven de €40 fiscaal aftrekbaar is.  U krijgt er dan later een fiscaal attest voor.

Onze giftenrekening is BE80 7370 4480 7777.  Giften mogen op naam van Jeugdhulp Don Bosco Vlaanderen overgeschreven worden met als vermelding :  ‘JDBV – Gift’.

Wilt u als bedrijf of organisatie onze werking sponsoren? Ook dat kan. Wij hebben verschillende mogelijke sponsorformules die bespreekbaar zijn en op maat van uw bedrijf kunnen aangepast worden. U kan als bedrijf ook uw naam verbinden aan één van de talrijke steunactiviteiten en evenementen die we organiseren. Neem vrijblijvend contact op met Glenn Weyers (glenn.weyers@jongenstehuisdbv.be) voor meer informatie.